Catherinen Ilmasto-TET Luonto-Liitossa

Moi!

Olen Catherine Kallahden peruskoulusta 8C-luokalta. Tein Ilmasto-TETin Luonto-Liittossa kaksi viikkoa (eli 7.4-17.4.15) ja en olisi parempaa TETtiä keksinytkään itselleni!

Ilmasto-TETissä opin paljon ilmastonmuutoksesta. Ilmastonmuutos on kasvihuoneilmiön voimistumista. Se aiheuttaa monta muutosta maapallolla ja vaikuttaa niin eläimiin, kasveihin kuin ihmisiinkin. Ilmastonmuutos vaikuttaa eri tavoin jo nyt, mutta mitä sitten tulevaisuudessa? Sitä paitsi, olisihan kiva jättää jälkeläisille jotain jäljelle maailmasta. On tärkeää toimia nyt etteivät tulevat sukupolvet tarvitse kärsiä meidän tekemästä virheestä.

Tutustuin TET-jakson aikana toimistoapulaisen työtehtäviin kuten postittamiseen, kopiointiin ja muihin juoksuttaviin tehtäviin. Tein kaiken lisäksi myös ilmasto-TETin, johon kuului erilaisia ilmastoaiheisia tehtäviä esim. smartfeetin ilmasto-innovaatio tehtävä, mutta en saanut aivan kaikkia tehtäviä valmiiksi. Tein myös Unelmieni työpaikka -tehtävän ihan vaan huvikseni.

unelmientyöpaikka

Pidin ilmasto-TETistä todella paljon. Hitsi kun kaksi viikkoa oli aivan liian vähän. Lempitehtävät oli posti- ja järjestyshommat. Ja vielä teetauko klo 14 oli tosi kiva. Tutustuin myös työpaikalla mukaviin ihmisiin.

Ja vaikka en tiedäkkään mihin työhön haluaisin isona, mutta tiedän sen, että se on jännittävämpää olla tietämättä sitä.

Tämä TET-jakso oli ikimuistoinen kokemus ja kylläpä oli tosi kivaa!

selfie

Terkuin Catherine